Sani: Filip će imati problema zbog Stanije! (VIDEO)

Stanijin brat Sani Dobrojević gostovao je u emisiji “Magazin In”, gde je izneo svoje mišljenje o starletinoj vezi sa Filipom Panajotovićem. Naime, on…

Objavljeno: 01.07.2013 u 17:31 časova

stanija-dobrojevic
Stanijin brat Sani Dobrojević gostovao je u emisiji “Magazin In”, gde je izneo svoje mišljenje o starletinoj vezi sa Filipom Panajotovićem. Naime, on misli da je Stanija iskreno zaljubljena u manekena, ali da može da bude problema kad napuste farmu u Lisoviću, jer je ona uvek u epicentru dešavanja.
- Moja sestra je rođena za šou, gde god da se pojavi privlači pažnju - rekao je Sani i dodao da će se Filip zbog toga suočiti sa mnoštvom problema.
- Znam kako to izgleda kad Stanija izađe u noćni provod… stalno izlazim sa njom u klubove. Imala je problema sa bivšim dečkom, bio je ljubomoran, mislim da ni Filipu neće biti lako - bio je iskren Sani.
On je rekao da nema ništa protiv starletinog skidanja jer, kako kaže, njegova sestra ‘izgleda kao avion’.

Izvor: Alo

Hvala za glasanje! A sada ovaj zanimljivi prilog podeli na društvenim mrežama. .
Kako vam se čini ovaj prilog?
 • TRASHY
 • LOL
 • WTF
 • FAIL
 • OMG
 • WIN
Pročitajte i ovo:

3 komentara

Stranica komentara:
 1. 1
  hromi daba says:

  Proteći će još mnogo vode ispod savskog mostkada če nastupit trenutak da Stanija može reči kako je sposobna žena. Trenutno koristi svoj izgled i golotinju koju prenose razni portali i štampa. Na taj način si otvara nove i perspektivne poslove, a da nije toga niti svesna. Filip će joj biti kočnica koje će se oba brzo rešitio. Stanija je emotivno kastrirana i njoj ljubav predstavlja oruđe za brži uspeh. Možda je ranije i znala da voli, ali od kada je shvatila da svojim telom i izgledom može postići stanoviti uspeh, nje se odrekla zarad boljeg života. Ništa joj ne predbacujem, bočlje imati pun stomak nego volet sa bolovima u njemu.

 2. 2
  vesna says:

  Sve si tacno rekao, samo treba da se doda i to da, ma koji uspeh da postigne, u smislu licne srece, bice gubitnik. Jer sve je lazno; slika koju stvara o sebi, cak i fizicki izgled. Prodala je dusu za slavu i popularnost.

 3. 3
  ljiljana says:

  Napre Stanija super je cura zato je i nevole kod nas u Srbiji vole vise glupe i nepismene i u tome je problem nase nacije.Lepo su se pokazale nase zvezde estrade ko su i sta su glupace i pijandure a videlo se kad su davali stapice Stanili koliko vrede , jedino je Radojka pokazala ko je a ovi drugi lizu guze.Svedska je uz tebe i glasamo za Staniju.

OSTAVITE SVOJ KOMENTAR